Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8400
Назва: | SWOT-АНАЛІЗ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ |
Автори: | Пиріг Г. В. |
Теми: | SWOT-аналіз харчова галузь загрози можливості зовнішнє та внутрішнє середовище |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Бібліографічний опис: | Пиріг Г.В. SWOT-аналіз харчової промисловості України / Г.В. Пиріг // Управління розвитком. - 2014. - №14. - С. 42 - 45 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто один із методів стратегічного управління такий, як SWOT-аналіз. Проведено аналіз харчової промисловості на прикладі ПАТ "Ковельмолоко", а саме аналіз сильних та слабких сторін, можливостей та загроз, вивчення зовнішнього та внутрішнього середовища. Рассмотрен один из методов стратегического управления такой, как SWOT-анализ. Проведен анализ пищевой промышленности на примере ОАО "Ковельмолоко", а именно анализ сильных и слабых сторон, возможностей и угроз, изучение внешней и внутренней среды. One of the methods of strategic management such as SWOT-analysis has been studied. Analysis of the food industry company PJSC "Kovelmoloko", including the analysis of strengths, weak¬nes¬ses, opportunities and threats, the study of the external and internal environment has been conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8400 |
Розташовується у зібраннях: | № 14 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пиріг Г.В. SWOT-АНАЛІЗ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ.pdf | 366,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.