Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8486
Title: ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ФАКТОР КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ")
Authors: Фоміна В. В.
Keywords: якість продукції
конкурентоспроможність підприємства
стандартизація
сертифікація
технологічний процес
модернізація устаткування
Issue Date: 2014
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Фоміна В. В. ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ФАКТОР КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ") / В. В. Фоміна // Управління розвитком. - 2014. - №15. - С. 52-54
Abstract: Розглянуто теоретичні засади й особливості забезпечення якості продукції підприємства та її вплив на ефективність виробництва. Виявлено основні складові якості продукції підприємства "Хлібозавод "Салтівський". Сформовано висновки і подано рекомендації щодо підвищення якості продукції та конкурентоспроможності підприємства.
Рассмотрены теоретические основы и особенности обеспечения качества продукции предприятия и ее влияние на эффективность производства. Выявлены основные составляющие качества продукции предприятия "Хлебозавод "Салтовский". Сформулированы выводы и предоставлены рекомендации по повышению качества продукции и конкурентоспособности предприятия.
. The theoretical principles and features of providing company product quality and its impact on production efficiency have been studied. The basic components of the product quality of the enterprise "Bakery "Saltovskyi". Conclusions have been drawn and recommendations for improving product quality and competitiveness of the enterprise have been provided.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8486
Appears in Collections:№ 15



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.