Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9582
Назва: Розвиток ринків фінансових послуг в умовах європейської інтеграції : монографія
Автори: Внукова Н. М.
Теми: страховий ринок
євроінтеграція
ринок житлової нерухомості
державне регулювання
фінансові установи
банківські послуги
пенсійна система України
недержавне пенсійне забезпечення
протидія відмиванню доходів
Solvency II
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТО Ексклюзив
Бібліографічний опис: Розвиток ринків фінансових послуг в умовах європейської інтеграції : монографія / наук. ред. та кер. кол. авт. д-р екон. наук, проф. Н. М. Внукова. – Х.: ТО Ексклюзив, 2014. – 218 с. (Укр. мова)
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуті питання розвитку ринку фінансових послуг в умовах євроінтеграційних процесів, зокрема, обґрунтування доцільності реалізації положень SOLVENCY II для страхових компаній України, визначено напрями державного регулювання якості страхових послуг, підходи до інтеграційних та диверсифікаційних процесів на ринку фінансових послуг, представлено європейський досвід реформування системи пенсійного забезпечення, подано розвиток ринку житлової нерухомості в умовах європейської інтеграції, визначено сучасний стан та перспективи імплементації міжнародних стандартів з фінансового моніторингу в Україні. Видання призначено для працівників ринку фінансових послуг, студентів, аспіратів і викладачів фінансових навчальних дисциплін, всіх зацікавлених осіб у розвиткові євроінтеграції. в умовах євроінтеграційних процесів, зокрема, обґрунтування доцільності реалізації положень SOLVENCY II для страхових компаній України, визначено напрями державного регулювання якості страхових послуг, підходи до інтеграційних та диверсифікаційних процесів на ринку фінансових послуг, представлено європейський досвід реформування системи пенсійного забезпечення, подано розвиток ринку житлової нерухомості в умовах європейської інтеграції, визначено сучасний стан та перспективи імплементації міжнародних стандартів з фінансового моніторингу в Україні. Видання призначено для працівників ринку фінансових послуг, студентів, аспіратів і викладачів фінансових навчальних дисциплін, всіх зацікавлених осіб у розвиткові євроінтеграції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9582
Розташовується у зібраннях:Монографії (МСіФП)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.