Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12379
Название: Управління достатністю капіталу страхових компаній
Авторы: Опешко Н. С.
Ключевые слова: достатність капіталу страхової компанії
система управління достатністю капіталу страхової компанії
ризики діяльності страхової компанії
структура капіталу страхової компанії
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Опешко Н. С. Управління достатністю капіталу страхових компаній : автореферат дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.08 «Гроші, фінанси і кредит» / Н. С. Опешко. – К. : 2016. – 20 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертація присвячена розвитку й удосконаленню теоретичних положень, методичних підходів та розробленню практичних рекомендацій до управління достатністю капіталу страхових компаній в Україні. Визначено зміст поняття «достатність капіталу страхової компанії» та теоретичні передумови управління нею. Уточнено підходи до оцінювання достатності капіталу страхових компаній. Обґрунтовано потребу страхового ринку в підвищенні достатності капіталу та оцінено ефективність управління достатністю капіталу страхових компаній в Україні. Удосконалено методичний підхід до формування оптимальної структури капіталу страховиків в управлінні його достатністю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12379
Располагается в коллекциях:Автореферати (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aft Opeshko.pdf777,29 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.