Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12379
Назва: Управління достатністю капіталу страхових компаній
Автори: Опешко Н. С.
Теми: достатність капіталу страхової компанії
система управління достатністю капіталу страхової компанії
ризики діяльності страхової компанії
структура капіталу страхової компанії
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Опешко Н. С. Управління достатністю капіталу страхових компаній : автореферат дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.08 «Гроші, фінанси і кредит» / Н. С. Опешко. – К. : 2016. – 20 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація присвячена розвитку й удосконаленню теоретичних положень, методичних підходів та розробленню практичних рекомендацій до управління достатністю капіталу страхових компаній в Україні. Визначено зміст поняття «достатність капіталу страхової компанії» та теоретичні передумови управління нею. Уточнено підходи до оцінювання достатності капіталу страхових компаній. Обґрунтовано потребу страхового ринку в підвищенні достатності капіталу та оцінено ефективність управління достатністю капіталу страхових компаній в Україні. Удосконалено методичний підхід до формування оптимальної структури капіталу страховиків в управлінні його достатністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12379
Розташовується у зібраннях:Автореферати (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aft Opeshko.pdf777,29 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.