Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1426
Назва: ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЯК НЕОБХІДНА УМОВА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Гіренко-Самаріна Н. В.
Теми: якість продукції
міжнародні стандарти
управління якістю
Дата публікації: 2012
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Гіренко-Самаріна Н.В. Якість продукції як необхідна умова підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства / Н.В. Гіренко-Самаріна // Управління розвитком. - 2012. - №12. - С. 89 - 91
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні засади забезпечення якості продукції підприємства.
The article deals with the theoretical foundations of company production quality provision.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1426
Розташовується у зібраннях:№12



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.