Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14436
Название: Методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді
Авторы: Назарова Г. В.
Касьмін Д. С.
Ключевые слова: ринок праці молоді
попит
пропозиція
соціально-трудові відносини
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Назарова Г. В. Методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді / Г. В. Назарова, Д. С. Касьмін // Економіка і організація управління. – 2016. – № 1 (21). – С. 150 – 159.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано методичний підхід до оцінки стану ринку праці молоді, як базиса координації та узгодження параметрів ринку праці молоді та освітніх послуг органами виконавчої та представницької влади спільно з навчальними закладами. Методом експертних оцінок сформовано перелік показників оцінки стану ринку праці молоді та класифікації за ступенем впливу. Розраховано інтегральний показник та часткові показники оцінки стану ринку праці молоді методом таксономічного аналізу, який характеризує стан розвитку ринку праці молоді у регіонах України. Виділено групи регіонів із гарним, задовільним, проблемним та кризовим станом є основою для здійснення подальших досліджень в напрямі визначення та аналізу взаємозв’язків між окремими показниками які найбільшим чином впливають на рівень зайнятості молоді на ринку праці, та формування інституціональних обмежень щодо рівня безробіття.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14436
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Назарова, Касьмін.pdf594,46 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.