Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14857
Title: Оцінювання якості організації та безпеки робочого місця
Other Titles: Оценка качества организации и безопасности рабочего места
Еvaluation of quality organization and safety at workplace
Authors: Протасенко О. Ф.
Protasenko O. F.
Keywords: безпека
працівник
робоче місце
професійний ризик
системи Елмері
метод Файн-Кінні
безопасность
работник
рабочее место
профессиональный риск
система Элмери
метод Файн-Кинни
safety
employee
workplace
professional risk
Elmer’s system
Fine-Kinney method
Issue Date: 2016
Citation: Протасенко О. Ф. Оцінювання якості організації та безпеки робочого місця / О. Ф. Протасенко // Проблеми техногенно-екологічної безпеки: освіта, наука, практика: збірник матер. Всеукр. науково-практ. конф.: тези допов. – Х.: НУЦЗУ, 2016. – С. 259 - 260.
Abstract: Розглянуто проблему оцінювання якості організації та безпеки робочого місця, виявлено наявні недоліки. Серед існуючих методів обрано ті, які мають найбільшу інформативність. Запропоновано вдосконалити ергономічну оцінку системи «людина-техніка-середовище» за рахунок застосування елементів системи Елмері та методу Файн-Кінні.
Рассмотрена проблема оценки качества организации и безопасности рабочего места. Среди существующих методов выбраны те, которые имеют высокую информативность. Предложено усовершенствовать эргономическую оценку системы «человек-техника-среда» за счет применения элементов системы Элмери и метода Файн-Кинни.
The problem of evaluation of quality organization and safety at workplace considered, identified shortcomings. Among the existing methods and techniques of evaluation selected those that have the greatest informative value and can form the basis for further work.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14857
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
протасов 15 --.pdf123,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.