Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16877
Назва: Крос-культурні особливості українського менеджменту
Інші назви: Кросс-культурные особенности украинского менеджмента
Сross-cultural features of Ukrainian management
Автори: Близнюк Т. П.
Близнюк Т. П.
Blyznyuk T. P.
Теми: крос-культурний менеджмент
концепція культурних вимірів Хофстеде
крос-культурні особливості менеджменту
ділова культура
кросс-культурный менеджмент
концепция культурных измерений Хофстеде
кросс-культурные особенности менеджмента
деловая культура
cross-cultural management
concept of cultural dimensions Hofstede
cross-cultural features of management
business culture
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Blyznyuk T. P. Сross-cultural features of Ukrainian management / T. P. Blyznyuk // Topical issues of contemporary science: Collection of scientific articles. – C.E.I.M., Valencia, Venezuela, 2017.
Короткий огляд (реферат): В даному дослідженні визначено крос-культурні особливості українського менеджменту, які є результатом впливу сучасної ділової культури країни. Стан сучасної ділової культури України оцінено за допомогою концепції культурних вимірів Хофстеде
В данном исследовании определены кросс-культурные особенности украинского менеджмента, которые являются результатом влияния современной деловой культуры страны. Состояние современной деловой культуры Украины оценены с помощью концепции культурных измерений Хофстеде
In this study the cross-cultural features of Ukrainian management are identified, which are the result of the influence of the modern business culture of the country. The state of modern business culture of Ukraine was assessed through the concept of cultural dimensions by Hofstede
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16877
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Близнюк_стаття.pdf296,02 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.