Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17049
Назва: Підвищення якості підготовки фахівця сфери туризму на основі тренінгових технологій
Інші назви: Повышение качества подготовки специалистов сферы туризма на основе тренинговых технологий
Improving the quality of specialists training in the tourism industry on the basis of training technologies
Автори: Лола Ю. Ю.
Lola Y. Y.
Теми: якість вищої освіти
тренінгове навчання
тренінг
фахівець туристичної сфери
качество высшего образования
тренинговое обучение
тренинг
специалист туристической сферы
quality of higher education
training
specialist in tourism
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Лола Ю. Ю. Підвищення якості підготовки фахівця сфери туризму на основі тренінгових технологій / Ю. Ю. Лола // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : міжнародна наук.-практ. конф., 24-25 бер. 2016 р. – Х., 2016. – С. 296-300. (електронне видання).
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто взаємодію між вимогами міжнародних стандартів забезпечення якості вищої освіти та конкретними інструментами (серед яких є тренінгові технології), які дозволяють підвищити якість навчання.
В статье рассмотрено взаимодействие между требованиями международных стандартов обеспечения качества высшего образования и конкретными инструментами (среди которых и тренинговые технологии), которые позволяют повысить качество обучения.
In the article the interaction between the requirements of international quality assurance standards for higher education and specific tools (including training technologies) that improve the quality of education in Ukraine are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17049
Розташовується у зібраннях:Статті (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лола.pdf319,09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.