Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17640
Title: | Теоретичні аспекти оптимізації фінансового стану підприємства |
Other Titles: | Теоретические аспекты оптимизации финансового состояния предприятия Theoretical aspects of optimization of the financial condition of the enterprise |
Authors: | Сердюков К. Г. Шаповалова Т. В. Serdiukov K. G. Shapovalova T. V. |
Keywords: | фінансовий стан методи фінансового аналізу підприємства фінансова інформація платоспроможність фінансові ресурси финансовое состояние методы финансового анализа предприятия финансовая информация платежеспособность финансовые ресурсы financial condition methods of enterprise financial analysis financial information solvency financial resources |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХІФ КНТЕУ |
Citation: | Сердюков К. Г. Теоретичні аспекти оптимізації фінансового стану підприємства / К. Г. Сердюков, Т. В. Шаповалова // Соціально-економічний розвиток системи фінансів і управління в інноваційному середовищі: проблеми, ефективність, перспективи : матеріали ІХ Симпозіуму, 25 листоп. 2016 р., м. Харків. – Х. : ХІФ КНТЕУ, 2016. – С. 123-127. |
Abstract: | В статті розглядається морфологічна оцінка поняття «фінансовий стан підприємства» та визначено напрямки його оптимізації в сучасних умовах. В статье рассматривается морфологическая оценка понятия «финансовое состояние предприятия» и определены направления его оптимизации в современных условиях. In the article the morphological assessment of the concept of "financial condition" and identified areas of optimization in the modern world. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640 |
Appears in Collections: | Статті (ОБК) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сердюков К. Г., Шаповалова Т. Теоретичні аспекти оптимізації фінансового стану підприємства.pdf | 174,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.