Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17661
Название: Контролінг інновацій підприємницької діяльності
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: інновації
ефективність
підприємницька діяльність
контролінг
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Контролінг інновацій підприємницької діяльності / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури: виклики постіндустріальної економіки : Матеріали доповідей ІV міжнародної науково-практичної конференції (м. Львів, 18-19 травня 2017 р). – Львів : Львівська політехніка, 2017. – С. 759 - 760.
Краткий осмотр (реферат): В умовах економічної невизначеності підвищена увага приділяється якості прийнятих управлінських рішень, націлених на максимальне отримання прибутку підприємницької діяльності. Одним з напрямів підвищення ефективності системи управління є контролінг. Найважливішим завданням контролінгу є формування інформаційно-аналітичної бази для прийняття скоординованих і комплексних дій для вирішення правових, нормативних та інших завдань, що виникають у процесі підприємницької діяльності. У тезах наведено основні аспекти впровадження контролінгу в сферу управління інноваціями підприємницької діяльності, яка дозволяє виявляти існуючі та виникаючі проблеми, діагностує і готує підприємницьку діяльність до раптових змін у зовнішньому середовищі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17661
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми формування та розвитку.pdf181,32 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.