Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18337
Назва: Методичні рекомендації до практичних, семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни "Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів" для студентів спеціальності 8.03060102 "Менеджмент інноваційної діяльності" денної форми навчання
Інші назви: Методические рекомендации к практическим, семинарским занятиям и самостоятельной работе по учебной дисциплине "Управление процессом разработки и освоения производства новых продуктов" для студентов специальности 8.03060102 "Менеджмент инновационной деятельности" дневной формы обучения
Guidelines for practical studies, seminars and independent work on the academic discipline "Managing the Design and Development of New Products" for full-time students of speciality 8.03060102 "Managing Innovation"
Автори: Веретенникова Г. Б.
Веретенникова А. Б.
Veretennykova H. B.
Теми: інновації
виробництво
нові продукти
розроблення та освоєння нових продуктів
технологічна підготовка виробництва
конструкторська підготовка виробництва
методи планування процесом розроблення та освоєння нових продуктів
инновации
производство
новые продукты
разработка и освоение новых продуктов
технологическая подготовка произ¬водства
конструкторская подготовка производства
методы планирования процессом разработки и освоения новых продуктов
innovation
production
new products
development and mastering of new products
technological preparation of production
engineering preparation of production
methods of planning the development and mastering of new products
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Метод. реком. до практ., семінар. занять та самост. роботи з навч. дисципліни "Управління процесом розробкиі освоєння виробництва нових продуктів" для студ. спец. 8.03060102 "Менеджмент інноваційної діяльності" ден. форми навч. [Електронний ресурс] / укл. Г.Б. Веретенникова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,50 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2016. - 66 с. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до завдань практичних занять та семінарів, які розглядають у процесі вивчення навчальної дисципліни, а також рекомендації щодо основних питань і перелік літературних джерел для підготовки до участі у практичних заняттях. Запропоновано завдання, самостійне виконання яких буде сприяти закріпленню студентами теоретичних знань та набуттю професійних компетентностей у сфері організації інноваційних процесів у виробництві. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей.
Даны методические рекомендации к заданиям практических занятий и семинаров, которые рассматриваются в процессе изучения учебной дисциплины, а также рекомендации по основным вопросам и перечень литературных источников для подготовки к участию в практических занятиях. Предложены задания, самостоятельное выполнение которых будет способствовать закреплению студентами теоретических знаний и приобретению профессиональных компетентностей в сфере организации инновационных процессов в производстве. Рекомендовано для студентов экономических специальностей.
Guidelines are given to assignments for practicals and seminars that are considered in the study of the academic discipline, as well as recommendations on key issues and a list of references to be used when preparing for participation in practical studies. Practical assignments for self-study are offered to help students consolidate the acquired theoretical knowledge and form professional competences in the organization of innovation at industrial enterprises. For students of economics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18337
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016_-_Веретенникова (1).PDF1,86 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.