Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19811
Назва: Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємства
Автори: Запащук Л. В.
Теми: енергоменеджмент
енергоефективність
енергоаудит
виробнича діяльність
системний підхід
підприємство
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Запащук Л. В. Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Л. В. Запащук // Інфраструктура ринку. – 2018. – №17. – Режим доступу до ресурсу: http://www.market-infr.od.ua/uk/17-2018.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням реалізації дієвих механізмів управління енергетичною діяльністю підприємства, що дозволило б сформувати умови для раціонального застосування енергетичних ресурсів. Досліджено сутність, роль, значення енергоменеджменту, його функції та завдання, які мають бути вирішені задля забезпечення енергоефективності виробничої діяльності. Розглянуто особливості та переваги впровадження енергоменеджменту в порівнянні з традиційним процесом управління енерговикористанням. Визначено мету та завдання енергоаудиту, як основної функції енергоменеджменту в сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19811
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Запащук_стаття_ Енергоменеджмент.pdf424,73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.