Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912
Title: Рівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонах
Authors: Шиян Д. В.
Чумак Г. М.
Keywords: молочне скотарство
молокопереробні підприємства
динаміка виробництва
структура виробництва молока
ринок молочної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Шиян Д. В. Рівень розвитку молочного скотарства як фактор формування молокопродуктового підкомлексу в регіонах / Д. В. Шиян, Г. М. Чумак // Вісник ХНАУ / Серія : Економіка АПК і природокористування. – 2019. - №1. - С. 81-89.
Abstract: У статті розглядаються проблеми розвитку галуззі молочного скотарства в взаємозв’язку з розвитком молокопереробних підприємств. На підставі аналізу динаміки виробництва молока констатується факт стагнації галузі на протязі останніх двох десятиліть. Відмічається, що переважна більшість молока сьогодні виробляється в особистих підсобних господарствах населення. Підкреслюється необхідність дотримання стандартів ЄС, що в умовах виробництва в особистих підсобних господарствах є значною технологічною та організаційною проблемою. На підставі аналізу даних по обсягам виробництва та переробки молока, зроблено висновок, що виробництво у сільськогосподарських підприємствах в значній мір формує і обсяги переробки на підприємствах молокопродуктової галуззі.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21912
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.