Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22256
Название: Компетентністний потенціал змін у системі вищої освіти
Авторы: Пукала Р.
Внукова Н. М.
Ключевые слова: вища освіта
компетентністний підхід
Дата публикации: 2019
Издательство: ДІСА ПЛЮС
Библиографическое описание: Пукала Р. Компетентністний потенціал змін у системі вищої освіти / Р. Пукала, Н. Внукова // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : міжнар. наук.-практ. конф., 30-31 трав. 2019 р. : тези допов. – Х. : ДІСА ПЛЮС, 2019. – С.394-396.
Краткий осмотр (реферат): Визначено переваги змін для підготовки фахівців у вищій освіті європейських країн (на прикладі Польщі) із формування компетентністного потенціалу, який спрямований на значне поліпшення якості освіти за рахунок удосконалення та впровадження компетентністного підходу. Він направлений на здатність ЗВО до надання таких освітніх послуг, які б формували компетентних фахівців, спроможних визначати та реалізовувати мету розвитку як підприємства, так і країни для досягнення необхідного рівня ефективності та конкурентоздатності з урахуванням стратегічних перспектив в умовах змін зовнішнього середовища відповідно до вимог рамок кваліфікацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22256
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_НМ_Пукала_Р_Спадщина_Кузнеця_2019.pdf791,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.