Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22256
Назва: Компетентністний потенціал змін у системі вищої освіти
Автори: Пукала Р.
Внукова Н. М.
Теми: вища освіта
компетентністний підхід
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДІСА ПЛЮС
Бібліографічний опис: Пукала Р. Компетентністний потенціал змін у системі вищої освіти / Р. Пукала, Н. Внукова // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : міжнар. наук.-практ. конф., 30-31 трав. 2019 р. : тези допов. – Х. : ДІСА ПЛЮС, 2019. – С.394-396.
Короткий огляд (реферат): Визначено переваги змін для підготовки фахівців у вищій освіті європейських країн (на прикладі Польщі) із формування компетентністного потенціалу, який спрямований на значне поліпшення якості освіти за рахунок удосконалення та впровадження компетентністного підходу. Він направлений на здатність ЗВО до надання таких освітніх послуг, які б формували компетентних фахівців, спроможних визначати та реалізовувати мету розвитку як підприємства, так і країни для досягнення необхідного рівня ефективності та конкурентоздатності з урахуванням стратегічних перспектив в умовах змін зовнішнього середовища відповідно до вимог рамок кваліфікацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22256
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Внукова_НМ_Пукала_Р_Спадщина_Кузнеця_2019.pdf791,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.