Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23339
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожко В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-10T07:42:25Z | - |
dc.date.available | 2020-07-10T07:42:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Управління каналами розподілу та збуту. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. В. І. Рожко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (541 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 44 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23339 | - |
dc.description.abstract | Подано практичні завдання та методичні рекомендації до їхнього виконання, спрямовані на набуття студентами поглиблених теоретичних знань та практичних навичок в маркетинговій діяльності підприємства. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | збут | ru_RU |
dc.subject | розподіл | ru_RU |
dc.subject | просування | ru_RU |
dc.subject | канал розподілу | ru_RU |
dc.subject | товаропросування | ru_RU |
dc.subject | споживач | ru_RU |
dc.subject | товар | ru_RU |
dc.subject | торговельне підприємство | ru_RU |
dc.subject | посередник | ru_RU |
dc.subject | сегмент | ru_RU |
dc.subject | профіль | ru_RU |
dc.subject | вертикальні маркетингові системи | ru_RU |
dc.title | Управління каналами розподілу та збуту. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (М) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020-55-ЕВ Рожко ВИ.pdf | 687,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.