Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23347
Title: Інформатика в сфері комунікацій
Authors: Удовенко С. Г.
Тесленко О. В.
Затхей В. А.
Бринза Н. О.
Вільхiвська О. В.
Передрій О. О.
Гороховатський О. В.
Keywords: електронна таблиця
оператори
вбудовані функції
посилання у формулах
сортування
фільтрація
проміжні підсумки
зведена таблиця
умовне форматування
консолідація даних
роздільники
аналіз даних
графік
діаграма
структура інформації
структура даних
модель даних
реляційна модель даних
архітектура бази даних
планування бази даних
сутності
відношення
кортеж
атрибут
нормалізація бази даних
типи даних полів бази даних
запит
форма
звіт
Issue Date: 2019
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Інформатика в сфері комунікацій [Електронний ресурс] : навч.-практ. посіб : у 3-х ч. Ч. 2 : Обробка та аналіз даних / С. Г. Удовенко, О. В. Тесленко, Н. О. Бринза [та ін.] ; за заг. ред. С. Г. Удовенка; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (14,3 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 249 с. : іл. - Загол. з титул. екрану. - Бібліогр.: с. 248.
Abstract: Подано теоретичні відомості про табличний процесор MS Excel 2010 та систему управління базами даних MS Access 2010. На практичних прикладах розглянуто способи та прийоми професійної роботи в додатках MS Excel 2010 та MS Access 2010. Посібник містить індивідуальні завдання для самостійного виконання для набуття прак¬тичних навичок і вмінь використання табличного процесора MS Excel 2010 та системи управління базами даних MS Access 2010, а також тестові завдання для перевірки рівня засвоєння теоретичного матеріалу та способів практичної роботи. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23347
Appears in Collections:Навчальні видання (ІКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019 - за ред Удовенко С Г.pdf6,93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.