Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23352
Title: Облік діяльності та управління витратами підприємств. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівня
Authors: Лабунська С. В.
Курган Н. В.
Keywords: облік виробництва
калькулювання
собівартість
управління витратами
бюджетування
маржинальний аналіз
Issue Date: 2018
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Облік діяльності та управління витратами підприємств. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. С. В. Лабунська, Н. В. Курган; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (222 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 60 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни. Розроблено алгоритм вибору тематики та розрахункових практичних завдань за варіантами. Викладено вимоги до порядку виконання, змісту та оформлення курсової роботи. Рекомендовано для студентів денної форми навчання спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23352
Appears in Collections:Методичні матеріали (ОБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018-Лабунська С В, Курган Н В.pdf776,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.