Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24437
Title: Правознавство: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Єрофєєнко Л. В.
Остапенко О. Г.
Keywords: правознавство
держава
право
законодавство
галузі права
суб'єкт
об'єкт
правовідносини
юридична відповідальність
ситуаційне завдання
методичні рекомендації
компетентності
Issue Date: 2021
Citation: Правознавство. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня / укл. Л. В. Єрофєєнко, О. Г. Остапенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (646 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 91с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано значний перелік практичних завдань відповідно до тем робочої програми навчальної дисципліни та методичні рекомендації щодо їхнього виконання, що сприятимуть набуттю майбутніми фахівцями професійних компетентностей для вмілого застосування чинного законодавства під час вирішення різноманітних правових ситуацій як в побуті, так і в професійній діяльності. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24437
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПРЕ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Єрофєєнко Л В, Остапенко О Г.pdf834,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.