Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24813
Название: Дидактичні засоби формування медіативної компетентності на занятті з іноземної мови
Авторы: Ципіна Д. С.
Ключевые слова: аргументація
дидактичні засоби
дискурс
медіативна діяльність
медіативна компетентність
медіатор
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ципіна Д. С. Дидактичні засоби формування медіативної компетентності на занятті з іноземної мови / Д. С. Ципіна. // Вісник Запорізького національного університету. Педагогічні науки. : збірник наукових праць. - Запоріжжя: Запорізький нац-ий ун-т, 2020. - № 1(34). - C. 366–372.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядається медіативна діяльність як ефективний та перспективний спосіб управління ризиками та проблемами, подолання конфліктних або кризових ситуацій, що виникають під час професійної діяльності фахівця економічного профілю. Надається детальний розгляд моделей навчання медіації та інтерактивної та неінтерактивної форм формування медіативної компетентності на заняттях з іноземної мови, що дозволяють активізувати пізнавальну діяльність майбутніх фахівців та створюють необхідні умови для розвитку зазначених якостей. Зазначається, що опанування умінь та навичок з медіації потребує використання спеціальних прийомів та дидактичних засобів, серед яких техніки постановки питань, активного слухання тощо Запропоновано комплекс дидактичних засобів, що спрямовані на формування медіативної компетентності на заняттях з іноземної мови.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24813
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ципіна _стаття.pdf390,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.