Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтаверська Т. О.-
dc.contributor.authorШталь Т. В.-
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.date.accessioned2021-03-05T08:53:55Z-
dc.date.available2021-03-05T08:53:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтаверська Т. О. Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції України / Т. О. Ставерська, Т. В. Шталь, В. О. Козуб. // Науковий вісник Ужгородського нац-го ун-ту. Сер. «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». – Ужгород, 2020. - Вип. 31. – С. 119-126.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841-
dc.description.abstractІнтеграція України у міжнародний бізнес-простір є одним з пріоритетних векторів розвитку держави, при цьому франчайзинг є ефективним інструментом для просування на міжнародні ринки. Система франчайзингу є різновидом партнерства, яка набула значного розвитку у багатьох сферах підприємництва, особливо у ресторанному бізнесі, завдяки можливості запровадження інтеграційно-адаптивних форм бізнесу та бізнес-технологій із одночасним удосконаленням якісних параметрів діяльності, мінімізацією ризиків та витрат. В роботі визначено основні тенденції розвитку франчайзингу в контексті галузевої, географічної та інвестиційної сегментації. Дослідження умов діяльності вітчизняних та міжнародних ресторанних франшиз, що діють на території України, дозволило визначити основні проблеми інтеграції України у міжнародний ресторанний бізнес-простір. Складності міжнародної інтеграції систематизовано на чотирма ознаками: фінансово-економічні, соціально-психологічні, ринкові та правові. Врахування визначених проблем дозволить вітчизняним представникам ресторанного бізнесу активізувати просування на міжнародний ринок.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectфранчайзингru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectсегментація франчайзингових мережru_RU
dc.subjectміжнародна інтеграціяru_RU
dc.subjectфраншизаru_RU
dc.subjectресторанний франчайзингru_RU
dc.titleФранчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції Україниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ставерська_Шталь_Козуб_УжНУ_№31_2020.pdf911,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.