Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Title: Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі
Authors: Ставерська Т. О.
Фролова Т. В.
Keywords: інновації
інноваційні технології
бізнес-процес
інноваційний кластер
ресторанний бізнес
Issue Date: 2020
Citation: Ставерська Т. О. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 лист. 2020 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299.
Abstract: Розглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру).
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Appears in Collections:Статті (МЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TEZU_Конкурентоспроможність та інновації_2020.pdf613,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.