Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25530
Title: ЗВО як платформа для розроблення інноваційного продукту: на прикладі удосконалення методичних підходів до управління витратами інноваційної діяльності підприємства
Authors: Лабунська С. В.
Собакар М. В.
Keywords: витрати
заклади вищої освіти
ідея
інноваційна діяльність
інноваційний продукт
нематеріальні активи
облік
Issue Date: 2021
Citation: Лабунська С. В. ЗВО як платформа для розроблення інноваційного продукту: на прикладі удосконалення методичних підходів до управління витратами інноваційної діяльності підприємства / С. В. Лабунська, М. В. Собакар // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. №3(69). - С.146-152.
Abstract: Статтю присвячено формуванню методичних підходів щодо облікового відображення нематеріальних активів на етапі ідейного розвитку інноваційного продукту. Розглянуто роль інноваційної діяльності у сучасних умовах господарювання та визначено роль закладів вищої освіти у цьому процесі. Порівняно вітчизняний та зарубіжний досвід ведення інноваційної діяльності та управління нематеріальними активами. Наголошено на проблемі не відображених в обліку нематеріальних активів, зазначено значущість «ідейнісних інновацій» та охарактеризовано роль внутрішньо генерованого гудвілу для бізнесу. Проведено класифікацію та надано характеристику методів управління витратами, на основі чого запропоновано матричний підхід до побудови системи управління нематеріальними активами та витратами інноваційної діяльності підприємства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25530
Appears in Collections:Статті (ОБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабунс_ка_С.В._стаття.pdf512,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.