Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTymoshenko K. V.-
dc.date.accessioned2021-07-09T09:12:13Z-
dc.date.available2021-07-09T09:12:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationTymoshenko K. V. Influence of factors on the development of hotel and restaurant business / K. V. Tymoshenko // European scientific Discussions. Abstracts of V International Scientific and Practical Conference, 28-30 March 2021. ‒ Rome, Italy 2021. ‒ Р. 572-578.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25673-
dc.description.abstractThe article is devoted to the consideration of the factors that have both a positive and a negative impact on the development of the hospitality sphere in the destination.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjecthotel and restaurant businessru_RU
dc.titleInfluence of factors on the development of hotel and restaurant businessru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ПіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EUROPEAN-SCIENTIFIC-DISCUSSIONS-28-30.03.21_(1).pdf8,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.