Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25846
Назва: | Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу |
Автори: | Ставерська Т. О. |
Теми: | франчайзинг бізнес сегментація франчайзингові мережі |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ставерська Т. О. Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу / Т. О. Ставерська // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – С. 118-120. |
Короткий огляд (реферат): | Надано ретроспективний огляд розвитку франчайзингу як ефективної форми організації бізнесу в усьому світі та інструмент розвитку й масштабування бізнесу. Проаналізовано сегментацію світового ринку франчайзингу в розрізі сегментів підприємницької діяльності та походження капіталу провідних франчайзингових мереж готельно-ресторанного бізнесу Європи, визначено основні тенденції та перспективи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25846 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ставерська_23_04_2021.pdf | 589,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.