Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26078
Title: Планування розвитку територій. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Єрмоленко О. О.
Keywords: планування
територіальний розвиток
стратегічне планування
моніторинг
прогнозування
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Планування розвитку територій. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / Уклад. О. О. Єрмоленко;Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (943 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 62 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Наведено практичні завдання за основними темами навчальної дисципліни та методичні рекомендації до їх виконання з метою закріплення знань, формування вмінь та навичок студента. Методичні рекомендації складено для поглибленого вивчення лекційного матеріалу, надання допомоги студентам під час самостійної роботи. Рекомендовано для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування".
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26078
Appears in Collections:Методичні матеріали (ДУПАЕП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Єрмоленко О О.pdf1,72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.