Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26181
Title: Культура та комунікація : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня
Authors: Просяник О. П.
Keywords: культура
комунікація
практичне завдання
студент
Issue Date: 2021
Citation: Культура та комунікація. Методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. П. Просяник; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (304 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 30 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Викладено основні положення щодо організації та проведення практичних занять із навчальної дисципліни. Подано перелік тем, завдань до практичних занять відповідно до робочої програми навчальної дисципліни та методичні рекомендації щодо їх виконання, що сприятимуть набуттю майбутніми фахівцями професійних компетентностей у практиці функціонування сучасних засобів масової комунікації. Рекомендовано для студентів магістратури за спеціальністю 061 "Журналістика" другого (магістерського) рівня всіх форм навчання.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26181
Appears in Collections:Методичні матеріали (УСК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Просяник О П.pdf486,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.