Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26539
Title: Теорія міжнародних відносин. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Коротков Д. С.
Keywords: реалізм
політичний ідеалізм
геополітика
неомарксизм
анархічність міжнародних відносин
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Теорія міжнародних відносин. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Д. С. Коротков; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (177 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 40 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано практичні завдання за основними темами навчальної дисципліни та методичні рекомендації до їх виконання з метою закріплення знань, формування вмінь і навичок студента. Методичні рекомендації складено для поглибленого вивчення лекційного матеріалу, надання допомоги студентам під час самостійної роботи. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26539
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021- Коротков Д. С.pdf500,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.