Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26554
Title: Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Authors: Логвінков С. М.
Літвінова І. М.
Keywords: науково-технічний прогрес
інноваційні технології
виробництво
розвиток
ресурсо- та енергозбереження
товари та послуги
нові матеріали
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. С. М. Логвінков, І. М. Літвінова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (566 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 46 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни за вибором студентів. За кожною темою наведено мету, основні поняття й теоретичні відомості, стереотипні та діагностичні завдання, питання для самостійного опрацювання та запитання для самодіагностики, список рекомендованої літератури для підготовки до практичних занять. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26554
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Логвінков С М, Літвінова І М.pdf580,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.