Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26774
Назва: Обґрунтування умов підвищення продуктивності, точності та якості обробки при алмазному шліфуванні
Автори: Дитиненко С. О.
Крюк А. Г.
Новіков Ф. В.
Теми: технологічний процес
операція шліфування
алмазний круг
шорсткість поверхні
продуктивність обробки
пружні переміщення
технологічна собівартість обробки
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Дитиненко С. О. Обґрунтування умов підвищення продуктивності, точності та якості обробки при алмазному шліфуванні / С. О. Дитиненко, А. Г. Крюк, Ф. В. Новіков // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні технології та обладнання обробки матеріалів у машинобудуванні та металургії : зб. наук. пр. – Харків : НТУ «ХПІ», 2018. – № 41 (1317). – С. 18-23.
Короткий огляд (реферат): Розроблено математичні моделі визначення продуктивності обробки, пружних переміщень, що виникають в технологічній системі, та шорсткості поверхні при круглому зовнішньому поздовжньому шліфуванні алмазними кругами на металевих зв'язках твердосплавних виробів. Показано, що домогтися істотного зменшення шорсткості поверхні при шліфуванні можна створенням на алмазному крузі плосковершинних зерен. Це дозволяє виключити з технологічного процесу операцію притирання алмазними пастами і скоротити час обробки. На цій основі розроблено і впроваджено у виробництво ефективну технологію шліфування алмазними кругами на металевих зв'язках з плосковершинними зернами твердосплавних виробів, що забезпечує високі показники продуктивності обробки, точності та шорсткості оброблених поверхонь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26774
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стр 18-23 - сборник2018_41 НТУ ХПІ обр.давл.pdf976,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.