Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26799
Название: Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталості
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: харчування
здоров'я
екосистема
сталий розвиток
стала поведінка
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Івашура А. А. Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталості / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Вісник ХНУ імені В. Н. Каразіна. Серія «Екологія». ‒ 2021. ‒ Вип. 25. ‒ С. 101-110.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано особистісного позитивного впливу на навколишнє середовище шляхом усвідомленого вибору продуктів харчування в своєму раціоні. Доведено можливість об'єднання двох понять: екологічність і здорове усвідомлене харчування. Наголошено на важливості та необхідності розробки заходів, спрямованих на підвищення сталої здорової харчової поведінки споживачів за допомогою впливу на їх переконання і розширюючи поняття "здоров'я", "навколишнє середовище". Розкрито взаємозв'язок між ними. Створена теоретична основа для майбутніх досліджень в галузі сталого усвідомленого харчування в Україні та звернуто увагу на фактори, які впливають на споживачів за вибором сталого споживання продуктів харчування, які входять до комплексу заходів для вирішення екологічних проблем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26799
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. А. Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки.pdf359,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.