Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26799
Title: Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталості
Authors: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Keywords: харчування
здоров'я
екосистема
сталий розвиток
стала поведінка
Issue Date: 2021
Citation: Івашура А. А. Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталості / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Вісник ХНУ імені В. Н. Каразіна. Серія «Екологія». ‒ 2021. ‒ Вип. 25. ‒ С. 101-110.
Abstract: Обґрунтовано особистісного позитивного впливу на навколишнє середовище шляхом усвідомленого вибору продуктів харчування в своєму раціоні. Доведено можливість об'єднання двох понять: екологічність і здорове усвідомлене харчування. Наголошено на важливості та необхідності розробки заходів, спрямованих на підвищення сталої здорової харчової поведінки споживачів за допомогою впливу на їх переконання і розширюючи поняття "здоров'я", "навколишнє середовище". Розкрито взаємозв'язок між ними. Створена теоретична основа для майбутніх досліджень в галузі сталого усвідомленого харчування в Україні та звернуто увагу на фактори, які впливають на споживачів за вибором сталого споживання продуктів харчування, які входять до комплексу заходів для вирішення екологічних проблем.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26799
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.