Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27156
Title: | Методичний підхід до формування трекшн-карти для підприємств, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність |
Authors: | Пушкар О. І. Татаринцева Ю. Л. Заіченко І. М. Рабаі Абделалі |
Keywords: | трекшн-карта трекшн-мітінг customer development стартап зовнішньоекономічна діяльність сегменти канали продажів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Пушкар О. І. Методичний підхід до формування трекшн-карти для підприємств, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність / О. І. Пушкар, Ю. Л. Татаринцева, І. М. Заіченко та ін. // Енергозбереження • Енергетика • Енергоаудит. ‒ 2021. ‒ № 3‐4 (157‐158). ‒ С. 70-78. |
Abstract: | У статті обґрунтовані методичні рекомендації з побудови трекш-карти при виході підприємства на зовнішні ринки. Завдяки запропонованим рекомендаціям, підприємство може розставити пріоритети в процесі розвитку відносин з сегментами користувачів, що впливає на кінцевий результат. Узагальнені ключові підходи до розуміння сутності та способів розробки трекшн-карти. Трекшн-карта в загальному розумінні відображає прогрес бізнесу за його ключовими показниками. Відмінність побудови трекшн-карти від звичайного фінансового аналізу показників господарської діяльності відрізняється тим, що окрім вимірювання, методика передбачає глибокий причинно-наслідковий аналіз, розробку наочних матеріалів, що доповнюють аналіз коефіцієнтів. Розроблено методичні рекомендації з побудови трекшнкарти для підприємств, що здійснюють ЗЕД. Виділені основні етапи та розглянуто їх сутність Доведено, що побудова трекшн-карти відповідає сучасним запитам ринку, необхідна як для внутрішньо фірмового планування, так і для залучення коштів інвесторів. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27156 |
Appears in Collections: | Статті (КСіТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
стат_я_2_Пушкар_.pdf | 541,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.