Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27530
Название: Електронна готовність органів публічної влади в Україні
Авторы: Орлова Н. С.
Мохова Ю. Л.
Ключевые слова: електронне урядування
електронна готовність
публічна влада
інформаційно-телекомунікаційні системи
інформація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Орлова Н. С. Електронна готовність органів публічної влади в Україні / Н. С. Орлова, Ю. Л. Мохова // Інвестиції: практика та досвід. – 2022. – № 1. – С. 61-66.
Краткий осмотр (реферат): В статті обґрунтовано, що незважаючи на наявність достатніх передумов для переходу до методів електронного управління актуальною залишається проблема покращення рівня електронної готовності в органах публічної влади. Метою статті є визначення ефективних напрямів підвищення рівня електронної готовності органів публічної влади для успішного реформування системи публічного управління в Україні. Інформаційною базою дослідження є статистчні дані Міністерства цифрової трансформації України, офіційні веб-сайти Пенсійного фонду України, Державної податкової служби, Національної служби здоров’я України, Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства внутрішніх справ, статистичні дані та звіти про результати їх діяльності. На основі дослідження досягнень в сфері електронного урядування та з метою визначення ефективності реалізації концепції електронного урядування проведено оцінку електронної готовності органів державного управління на основі аналізу показників кількості зареєстрованих користувачів, наданих електронних послуг, опрацьованих електронних звернень. Запропоновано заходи для підвищення електронної готовності на рівні державної установи, реалізація яких дозволить підвищити ділову репутацію установи та конкурентоспроможність електронних послуг, що надаються органом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27530
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Орлова_Інвестиція досвід та практика_2022.pdf349,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.