Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27530
Назва: Електронна готовність органів публічної влади в Україні
Автори: Орлова Н. С.
Мохова Ю. Л.
Теми: електронне урядування
електронна готовність
публічна влада
інформаційно-телекомунікаційні системи
інформація
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Орлова Н. С. Електронна готовність органів публічної влади в Україні / Н. С. Орлова, Ю. Л. Мохова // Інвестиції: практика та досвід. – 2022. – № 1. – С. 61-66.
Короткий огляд (реферат): В статті обґрунтовано, що незважаючи на наявність достатніх передумов для переходу до методів електронного управління актуальною залишається проблема покращення рівня електронної готовності в органах публічної влади. Метою статті є визначення ефективних напрямів підвищення рівня електронної готовності органів публічної влади для успішного реформування системи публічного управління в Україні. Інформаційною базою дослідження є статистчні дані Міністерства цифрової трансформації України, офіційні веб-сайти Пенсійного фонду України, Державної податкової служби, Національної служби здоров’я України, Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства внутрішніх справ, статистичні дані та звіти про результати їх діяльності. На основі дослідження досягнень в сфері електронного урядування та з метою визначення ефективності реалізації концепції електронного урядування проведено оцінку електронної готовності органів державного управління на основі аналізу показників кількості зареєстрованих користувачів, наданих електронних послуг, опрацьованих електронних звернень. Запропоновано заходи для підвищення електронної готовності на рівні державної установи, реалізація яких дозволить підвищити ділову репутацію установи та конкурентоспроможність електронних послуг, що надаються органом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27530
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орлова_Інвестиція досвід та практика_2022.pdf349,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.