Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 83.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2019Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factorsAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar A.
2019Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.