Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Статті (ГРБ)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 83.
назад
1
2
3
4
5
...
9
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Biletska Y.
;
Djukareva G.
;
Ryzhkova T.
;
Kotlyar O.
;
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Bilovska O.
2018
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2019
Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors
Andrieieva S.
;
Kolesnikova M.
;
Pyvovarov Y.
;
Khaustova T.
;
Dikhtyar A.
2019
Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2022
Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2022
Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage
Khaustova T.
;
Andrieieva S.
;
Pyvovarov Y.
;
Fedak N.
;
Plotnikova R.
;
Dikhtyar A.
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Івашура А. А.
2022
Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності
Івашура А. А.
;
Протасенко О.
2022
Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблем
Івашура А. А.
Просмотр
Автор
21
Безсонний В. Л.
11
Protasenko O.
11
Івашура А. А.
9
Третьяков О. В.
7
Черевична Н. І.
6
Andrieieva S.
6
Khaustova T.
6
Mygal G.
4
Dikhtyar A.
4
Logvinkov S.
.
дальше >
Тема
9
забруднення води
8
індустрія гостинності
7
готельно-ресторанний бізнес
6
водні ресурси
6
ентропійний підхід
6
стале виробництво
5
safety
5
сталий розвиток
4
готельний бізнес
4
екологічна безпека
.
дальше >
по дате выпуска
41
2023
32
2022
5
2024
3
2019
1
2018
1
2020
Has File(s)
83
true