Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123
Название: Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Авторы: Biletska Y.
Djukareva G.
Ryzhkova T.
Kotlyar O.
Khaustova T.
Andrieieva S.
Bilovska O.
Ключевые слова: legume flour
cooked-smoked sausages
iodine deficiency
selenium deficiency
soybeans
chickpeas
amino acids
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Biletska Y. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova et al. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 3/11 (105). – Р. 46-54.
Краткий осмотр (реферат): The possibility of using flour from soybean and chickpea grains, which are germinated in solutions of mineral salts, has been considered. The feasibility of its use in the production of cooked-smoked sausages by reducing meat raw materials has been investigated. The obtained patterns will be used in the development of the technology of cooked-smoked sausage enriched with iodine and selenium, the deficit of which is observed in 17 % of the world's population.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.