Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123
Назва: Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages
Автори: Biletska Y.
Djukareva G.
Ryzhkova T.
Kotlyar O.
Khaustova T.
Andrieieva S.
Bilovska O.
Теми: legume flour
cooked-smoked sausages
iodine deficiency
selenium deficiency
soybeans
chickpeas
amino acids
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Biletska Y. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova et al. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 3/11 (105). – Р. 46-54.
Короткий огляд (реферат): The possibility of using flour from soybean and chickpea grains, which are germinated in solutions of mineral salts, has been considered. The feasibility of its use in the production of cooked-smoked sausages by reducing meat raw materials has been investigated. The obtained patterns will be used in the development of the technology of cooked-smoked sausage enriched with iodine and selenium, the deficit of which is observed in 17 % of the world's population.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.