Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27897
Название: Розвиток консалтингової діяльності на міжнародних ринках
Авторы: Кравцова А.
Ключевые слова: консалтингові послуги
міжнародний ринок
глобалізація
ріелторські компанії
консалтингові агенції
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кравцова А. Розвиток консалтингової діяльності на міжнародних ринках: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» / А. Кравцова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): В роботі визначено сутність та охарактеризовано види та функції консалтингової діяльності, визначено особливості організації міжнародної консалтингової діяльності та особливості надання ріелторських послуг на міжнародних ринках як складової консалтингової діяльності, дана характеристика європейського ринку послуг консалтингової діяльності, охарактеризовано компанію «Borges Inversiones», її зовнішньоекономічну діяльність та ріелторські операції на міжнародних ринках, надано практичні рекомендації щодо розвитку консалтингової діяльності в Україні з використанням європейського досвіду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27897
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Диплом Кравцова А.О. ОП Міжнародний бізнес.pdf2,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.