Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Назва: Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism»
Автори: Akhmedova O.
Теми: restaurant
restaurant business
hospitality
the sphere of food and beverage
catering
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 ''Tourism'' [Електронний ресурс] / сompiled by О. Akhmedova; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. — E-text data (178 КБ). — Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2022. — 57 p. — The title screen.
Короткий огляд (реферат): The list of themes for practical studies on the academic discipline and a bibliography are presented. Practical assignments and guidelines to them are given on each theme. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022-Ахмедова О О.pdf823,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.