Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Назва: | Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism» |
Автори: | Akhmedova O. |
Теми: | restaurant restaurant business hospitality the sphere of food and beverage catering |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 ''Tourism'' [Електронний ресурс] / сompiled by О. Akhmedova; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. — E-text data (178 КБ). — Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2022. — 57 p. — The title screen. |
Короткий огляд (реферат): | The list of themes for practical studies on the academic discipline and a bibliography are presented. Practical assignments and guidelines to them are given on each theme. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (Т) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022-Ахмедова О О.pdf | 823,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.