Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28452
Title: Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Літвінова І. М.
Keywords: хімія харчових продуктів
білки
вуглеводи
ліпіди
вітаміни
нутриціологія
харчові добавки
раціональне харчування
Issue Date: 2022
Citation: Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. І. М. Літвінова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 11 с. (Укр. мов.)
Abstract: Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28452
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
поз.520_!_Харчова_хiмiя_та_нутриоцiологiя__2022.pdf288 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.