Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28724
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іпполітова І. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-25T17:08:22Z | - |
dc.date.available | 2023-01-25T17:08:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Іпполітова І. Я. Забезпечення сталого розвитку підприємства шляхом ідентифікації його ключових компетенцій / І. Я. Іпполітова / Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід [Електронний ресурс] : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листопада 2022 р. : тези допов. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 281-284. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28724 | - |
dc.description.abstract | В тезах розглянуто складові сталого розвитку, що впливають на формування конкурентних переваг підприємства. Доведено, що такі переваги базуються на наявних у підприємства ключових компетенціях, які формують його компетентність. Визначено, що забезпечення сталого розвитку підприємства знаходить своє відображення в ідентифікації ключових компетенцій підприємства для досягнення комплексу цілей: соціальних, економічних технічних і екологічних, що дозволить сформувати підприємству довгострокові конкурентні переваги. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | сталий розвиток | ru_RU |
dc.subject | компетентнісний підхід | ru_RU |
dc.subject | ключові компетенції | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.title | Забезпечення сталого розвитку підприємства шляхом ідентифікації його ключових компетенцій | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ПТТБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Iпполiтова_тези_Забезпечення.pdf | 739,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.