Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28890
Название: Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку платіжних карток України
Авторы: Колодізєв О. М.
Геріч Д. С.
Ключевые слова: банківська платіжна картка
банківські операції
POS-термінал
безготівкові розрахунки
ринок платіжних карток
платіжна система
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Колодізєв О. М. Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку платіжних карток України / О. М. Колодізєв, Д. С. Геріч // Банківська справа. – 2022. – № 1-2 (156). – С. 66-91.
Краткий осмотр (реферат): У статті узагальнено підходи науковців до трактування сутності поняття «ринок платіжних карток» та запропоновано його авторське визначення. Розглянуто особливості сучасний етапу розвитку ринку платіжних карток в Україні та визначено його тенденції. Представлено динаміку показників в аспекті характеристики їх змін, а також конкретизовано показники у розрізі кількості емітованих банківських платіжних карток та активних платіжних карток українськими банками, їх кількості у розрізі платіжних систем; структури та обсягів операцій із використання платіжних карток в Україні впродовж 2017-2021 рр. Досліджено рівень розвитку інфраструктури вітчизняного ринку платіжних карток порівняно з параметрами показників європейських країн.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28890
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
175_СТАТТЯ_Колодізєв, Геріч.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.