Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29403
Назва: Вдосконалення засобів боротьби з контрабандою тютюнових виробів при їх переміщенні через митний кордон України
Автори: Куц В. В.
Теми: митний контроль
митне законодавство
боротьба з контрабандою
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Куц В. В. Вдосконалення засобів боротьби з контрабандою тютюнових виробів при їх переміщенні через митний кордон України / В.В. Куц // Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 1-3 бер. 2023 р. : тези допов. – Київ: НАУ, 2023. – С. 253-256.
Короткий огляд (реферат): Проведене дослідження підтверджує, що у даний час зусилля всіх задіяних у загальнодержавній системі боротьби з контрабандою державних і правоохоронних органів консолідуються Міжвідомчою координаційною радою з питань боротьби з контрабандою. За оцінками фахівців координація в роботі митних і інших органів у напрямку виявлення та упередження контрабанди товарів дозволила досягти позивних результатів та забезпечити додаткові надходження до бюджету. Пріоритетними напрямками для України у сфері здійснення митного контролю в контексті протидії митним деліктам є удосконалення митного законодавства та електронного декларування, спрощення процедур митного контролю, вдосконалення технологічних схем, формування ефективних моделей управління митними ризиками та запровадження жорсткої відповідальності за порушення митного законодавства як суб’єктами ЗЕД, так і самими працівниками митниць ДМС України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29403
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куц_тези.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.