Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29477
Назва: Формування системи винагородження як складової механізму мотивації персоналу
Автори: Лугова В. М.
Лебединська О. С.
Чуркін А. О.
Теми: мотивація
система винагородження
винагорода
принципи
резерви мотиваційного впливу
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Лугова В. М. Формування системи винагородження як складової механізму мотивації персоналу / В. М. Лугова, О. С. Лебединська, А. О. Чуркін // Економіка та суспільство. - 2023. - № 49.
Короткий огляд (реферат): Метою статті є дослідження теоретичних засад та формулювання рекомендацій щодо формування системи винагородження як складової механізму мотивації персоналу підприємства. Доведено, що система винагородження є важливою складовою механізму мотивації, яка забезпечує активне залучення персоналу та підвищення ефективності його діяльності. Визначено сутність та зміст системи винагородження персоналу, яка розглядається як сукупність матеріальних, і нематеріальних винагород, які забезпечують формування та розвиток конкурентоздатного, мотивованого на досягнення цілей підприємства персоналу. Така система має базуватися на сукупності наукових принципів та враховувати наукові доробки, які знайшли своє відображення у сучасних змістовних та процесних теоріях мотивації. Система винагородження буде ефективною за умови врахування актуальних потреб працівників та рівня їх задоволеності. Тобто система винагородження має бути заснована на використанні резервів мотиваційного впливу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29477
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2320-Текст статті-Лугова Лебединська Чуркін.pdf169,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.