Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.contributor.authorКозуб С. О.-
dc.date.accessioned2023-06-06T20:18:55Z-
dc.date.available2023-06-06T20:18:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКозуб В. О. Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі / В. О. Козуб, С. О. Козуб // Science, trends and modern methods of solving problems: the VII International Scientific and Practical Conference, February 20 – 22. – Lisbon, Portugal, 2023. – Р. 64-67.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620-
dc.description.abstractУ статті висвітлено теоретичні аспекти цифровізації економіки, а також розглянуто складові цифрових технологій. Узагальнено теоретичні підходи до інноваційних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Систематизовано основні технології та інновації, які змінюють сучасний ресторанний бізнес.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectцифровізаціяru_RU
dc.subjectцифрові технологіїru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectінноваційний розвитокru_RU
dc.titleІнновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.