Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Назва: | Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі |
Автори: | Козуб В. О. Козуб С. О. |
Теми: | цифровізація цифрові технології інновації ресторанний бізнес інноваційний розвиток |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Козуб В. О. Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі / В. О. Козуб, С. О. Козуб // Science, trends and modern methods of solving problems: the VII International Scientific and Practical Conference, February 20 – 22. – Lisbon, Portugal, 2023. – Р. 64-67. |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено теоретичні аспекти цифровізації економіки, а також розглянуто складові цифрових технологій. Узагальнено теоретичні підходи до інноваційних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Систематизовано основні технології та інновації, які змінюють сучасний ресторанний бізнес. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.