Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Назва: Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі
Автори: Козуб В. О.
Козуб С. О.
Теми: цифровізація
цифрові технології
інновації
ресторанний бізнес
інноваційний розвиток
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Козуб В. О. Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі / В. О. Козуб, С. О. Козуб // Science, trends and modern methods of solving problems: the VII International Scientific and Practical Conference, February 20 – 22. – Lisbon, Portugal, 2023. – Р. 64-67.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено теоретичні аспекти цифровізації економіки, а також розглянуто складові цифрових технологій. Узагальнено теоретичні підходи до інноваційних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Систематизовано основні технології та інновації, які змінюють сучасний ресторанний бізнес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези доповіді.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.