Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30013
Назва: Художні засоби у відеорозслідуваннях
Автори: Старкова Г. В.
Теми: художні засоби
журналістське розслідування
відеорозслідування
професійна етика журналіста
засоби виразності
аудіовізуальна культура
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Старкова Г. В. Художні засоби у відеорозслідуваннях / Г. В. Старкова // Новітні дослідження культури і мистецтва: пошуки, проблеми, перспективи : матеріали Всеукр.наук.-практ. конф. / М-во культ. України та інформ. політики ; Нац. акад. кер. кадрів культ. і мистец. ; Наук. тов. студ., асп., доктор. і молод. вчених, 18 травня 2023 р. - Київ : НАКККіМ, 2023. - С. 261-262.
Короткий огляд (реферат): Журналістське розслідування має розкривати злободенне питання, бути актуальним для широкої аудиторії, пропонувати новий погляд, відбивати факти та результат аналізу, містити думки різних учасників подій. Це інформаційна та практична складова розслідувань. Однак журналіст, передусім, — творчий працівник. Отже, цілком доречно припустити, що у своїй творчості медійник застосовує певні художні прийоми. Щобільше — саме у цьому аспекті у журналістикознавстві можна віднайти чимало від літератури, аудіовізуального мистецтва та музики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30013
Розташовується у зібраннях:Статті (УСК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Старкова.Худзасоби.Текст.pdf695,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.